Header Ads

Pόδο της Ιεριχούς το φυτό που δεν «πεθαίνει» ποτέ..

 Άνοιξε ένα ρόδο της Ιεριχούς και κάνε μια Ευχή! Το Ρόδο της Ιεριχούς, το ρόδο της Παναγίας, το αθάνατο ρόδο της Νεκρανάστασης! Ένα από τα 86 Ενεργειακά φυτά του πλανήτη μας… γνωστό σε κάθε γωνιά της Γης μας για τις μοναδικές του ιδιότητες, που από παράδοση σε παράδοση διαφέρουν και συνδέονται με τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου! 


Μια ξερή μπαλίτσα που μόλις έρθει σε επαφή με το νερό αρχίζει να κινείται, “ανοίγει”, πρασινίζει αποκτά ζωή! Σε όλες τις παραδόσεις λέγεται πως πρέπει πάντα να ανοίγετε από το ίδιο άτομο που το έβαλε για πρώτη φορά στο νερό γιατί με αυτό τον τρόπο συνδέετε παντοτινά μαζί του και «εργάζεται» ενεργειακά για αυτόν! Το ρόδο της Ιεριχούς το ανοίγουμε πάντα στο όνομα μιας ευχής… του εναποθέτουμε την βαθιά και από καρδιάς επιθυμία μας, την ξεκάθαρη πρόθεση της ψυχής μας. Έχει πάνω από 2500 χρόνια ιστορία και καταγεγραμμένες πληροφορίες! Ο μύθος λέει πως συντρόφευε την Παναγία στο μοναχικό της ταξίδι από τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο και πως, από σεβασμό στην Χάρη της ,«άνοιγε» δίπλα Της σε κάθε Της στάση (πιθανά σε Οάσεις) και έκλεινε πάλι για να ακολουθήσει τα βήματα Της μες στην έρημο, κάθε φορά που εκείνη συνέχιζε το δρόμο Της! Η Παναγία δάκρυσε από συγκίνηση και τα ρόδα άνοιξαν από τα δάκρυα Της! Εκείνη τα  ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Στους καθολικούς και ιδιαίτερα στην Γερμανία το χαρίζουν στα νέα ζευγάρια για να κάνουν σύντομα παιδί. Το τοποθετούσαν κλειστό κάτω από το κρεβάτι του ζευγαριού για να είναι ευλογημένη η σύλληψη και το άνοιγαν την μέρα που μάθαιναν το χαρμόσυνο μήνυμα της έλευσης του μωρού για να έχει η μητέρα καλή εγκυμοσύνη. Λέγεται πως παλιά οι μαίες έβαζαν σε νερό ένα ρόδο της Ιεριχούς για να πάει καλά ο τοκετός και έπειτα το «διάβαζαν» δίνοντας ερμηνεία βάση του πόσο γρήγορα άνοιξε, του αν πρασίνισε όλο… του σχήματος του… σε περίπτωση που είχε δυο κορφές ήταν σημάδι πως η οικογένεια θα αποκτήσει και δεύτερο μωρό σύντομα! Σύμβολο υγείας, καλοτυχίας, μακροζωίας για την ψυχή που μόλις ήρθε! Το ρόδο αυτό δίδεται σαν κληρονομιά στο βρέφος και ανοίγεται ξανά σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής του ή σε κάθε νέο του ξεκίνημα!

Στην Αρχαία Αίγυπτο πίστευαν πως το ρόδο και η ενεργεία του προστατεύει το χώρο από πάσης φύσεως «δηλητήρια»! Έφτιαχναν επίσης ένα κατάπλασμα με το ενεργοποιημένο νερό του ρόδου και κονιορτοποιημένο Λάπις Λάζουλι σαν αντίδοτο για τα τσιμπήματα των φιδιών.

Στο Μεξικό το χρησιμοποιούσαν ακόμα και σε ένα ταφικό έθιμο, εναποθέτοντας το ρόδο πάνω στο μνημείο του νεκρού για να αναληφθεί εν ειρήνη η ψυχή. Από εκεί πιθανά έχει πάρει και το όνομα «Ρόδο της Νεκρανάστασης». ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!

Στην Κρήτη οι γιαγιάδες στα μπαούλα που φύλασσαν με τα προικιά που κεντούσαν στις εγγονές τους, έβαζαν και το ρόδο με την πρόθεση να παντρευτούν όποιον η καρδιά τους επιθυμεί αλλά και για να έχουν γονιμότητα και η τύχη τους να «ανοιχτεί» όπως το ρόδο! Πιθανά να γνώριζαν την ιδιότητα του να απομακρύνει το σκόρο στην ξερή του μορφή.

Στην Ισπανία και στην Πορτογαλία έφερναν τα ρόδα από χώρες μακρινές οι ναυτικοί και τα άνοιγαν κάθε φορά που γύρναγαν στο σπίτι για να ευχαριστήσουν την Παναγία που τους έφερε πίσω ξανά αλλά και για είναι προστατευμένοι στο επόμενο ταξίδι τους… κάτι σαν τάμα!

Στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη το ρόδο συμβόλιζε «άνοιγμα» στην απόλαυση της ζωής, ήταν σύμβολο αφθονίας και έρωτα! Έβαζαν πλάι στο ανοιχτό ρόδο μέσα στο νερό του πολυεδρικά πετράδια/κρυστάλλους ροζ και λευκού Χαλαζία για να μεγεθύνει την αγάπη και τον έρωτα, Κιτρίνη και λευκό Χαλαζία για φέρνει πλούτο, Όνυχα και Λευκό Χαλαζία για να προστασία και κόκκινο Ίασπι για διάρκεια σε όλα αυτά τα καλά!

Η απεικόνιση του ανοιχτού ρόδου υπήρξε σύμβολο δύναμης και εξουσίας, ηγεσίας στην εποχή τον Σταυροφόρων. Λέγετε πως πριν από κάθε εκστρατεία άνοιγαν το ρόδο για εκπλήρωση του σκοπού τους. Αυτές είναι λίγες από τις πολλές παραδόσεις με τις οποίες συνδέεται το ρόδο της Ιεριχούς ανά τον κόσμο! Αν υπάρχει μια ευχή που περιμένει να πραγματοποιηθεί τότε «άνοιξε» ένα ρόδο και εκμυστηρεύσου την σε αυτό! ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ … ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ!!!

Μερικές ενεργειακές αλάνθαστες συνταγές του Αθάνατου Ρόδου της Ιεριχούς είναι οι ακόλουθες:

Το ρόδο μαζί με μια καρδιά ροζ Χαλαζία και μια καρδιά Ροδονίτη μας ενεργοποιεί  και μας κάνει διαθέσιμους να προσελκύσουμε σύντροφο από καρδιάς! Αφού κάνετε την αντίστοιχη ευχή τοποθετείστε το δίπλα στο αριστερό κομοδίνο και κοιμηθείτε στην αριστερή πλευρά αν είσαστε γυναίκα και στη δεξιά αν είστε άντρας! 

♦ Το ρόδο μαζί με ένα Χρυσόλιθο μας ενεργοποιεί να διεκδικούμε αυτό που αξίζουμε και να έχουμε αφθονία. Τοποθετείστε το κοντά στο ταμείο της επιχείρησης σας ή στον τομέα του πλούτου στο σπίτι σας! Ζητώντας να έχετε αφθονία! 

♦ Το ρόδο αν θέλουμε να προσκαλέσετε μια ψυχή να γεννηθεί μέσα από εσάς κάτω από το κρεβάτι κλειστό με ένα κρύσταλλο Λευκού και ένα Ροζ Χαλαζία κάνοντας μια ευχή κάλεσμα! 

♦ Το ρόδο μαζί με Όνυχα ή μαύρη Τουρμαλίνη για προστασία. Τοποθετείστε το κοντά στην είσοδο του σπιτιού ή της εργασίας ζητώντας προστασία από τις μπλοκαρισμένες ενέργειες ή το «κακό μάτι» όπως λέμε στην παράδοση μας! 

♦ Το ρόδο μαζί με ένα κρύσταλλο λευκού Αχάτη και ένα λευκό Χαλαζία για γρήγορη ανάρρωση δίπλα στο κομοδίνου κάποιου που ασθενεί, κάνοντας την αντίστοιχη ευχή! 

♦ Το ρόδο με μια Πυραμίδα Αμέθυστου για μετουσίωση, ήρεμο ύπνο, ή διαλογισμό. Τοποθετείστε το στο κομοδίνο σας ή στο χώρο που κάνετε πνευματική εργασία, ή γράφετε. (ιδανικό για τους συγγραφείς) 

♦ Το ρόδο με ένα Άγγελο από Οπάλιο για να προσκαλέσετε Αρχαγγελικές ποιότητες στο χώρο σας, ή και για να συντονιστείτε με την θεραπευτική ενέργεια τους! Τοποθετείστε το απέναντι από την κεντρική είσοδο ή στο «βωμό» σας! 

♦ Το ρόδο σαν δώρο αγάπης για κάθε νεογέννητο! 

♦ Το ρόδο σαν δώρο αγάπης για να κρύψετε στην καρδιά του ένα δαχτυλίδι ή ότι πολύτιμο… και να κάνετε μια μοναδική έκπληξη! 

♦ Το ρόδο ανοιχτό σαν φυσικός Ιονιστής 

♦ Το νερό από το ρόδο για οποιαδήποτε δερματικά θέματα σαν λοσιόν 

♦ Το νερό του ρόδου μαζί με Αιματίτη σε φυτά που έχουν ταλαιπωρηθεί 

♦ Σουρώστε το νερό από το ρόδο και ψεκάστε χώρους που ήταν για καιρό κλειστεί και αφήστε σε αυτούς το ρόδο για 21 μέρες! 

♦ Το ρόδο μαζί με τους επτά κρυστάλλους που αντιστοιχούν στα επτά ενεργειακά κέντρα/τσάκρας για εναρμόνιση δική σας ή του χώρου σας. 

♦ Το ρόδο με έναν Οβελίσκο λευκού Χαλαζία σε χώρους που έχουν υποστεί έντονο σοκ για αναπρογραμματισμό και κάθαρση. Τοποθετείστε το στο κέντρο του σπιτιού ή στο δωμάτιο του συμβάντος (στην περίπτωση που στο χώρο έχει «φύγει» κάποιος μπορούμε να προσθέσουμε και ένα Οβελίσκο Αμέθυστου) 

♦ Το ρόδο για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε ένα κύκλο «θεραπειών» σε 21 μέρες! Τοποθετείστε το στο κομοδίνο σας ή στο χώρο που κάνετε πνευματική εργασία. 

♦ Το ρόδο για την ευημερία της νέας χρονιάς! 

♦ Το ρόδο για την ημέρα των γενεθλίων! 

♦ Το διπλό σχετικά σπάνιο ρόδο ή δυο μαζί για να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης ή τους όρκους φιλίας!

Το Ρόδο της Ιεριχούς είναι ένα μοναδικό, ενεργειακό, εναλλακτικό, δώρο αγάπης  που έρχεται με αγάπη… για να φέρει «άνοιγμα» και αγάπη… σε ότι με αγάπη και από καρδιάς κι αν του ζητήσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.