Header Ads

Κώστας Πανταζόπουλος: “Αντισταθείτε στον μετανθρωπισμό”Αγαπητοί Έλληνες Ελληνίδες

Αν δεν πήρατε χαμπάρι τι έκαναν με το πείραμα του κορωνοϊού , ελπίζω να προβληματιστείτε για τα επόμενα που έρχονται μήπως αποφύγετε τον μετανθρωπισμό, που συνεπάγεται την ολοκληρωτική σας υποταγή. Κανείς, να μην πάρει τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, γιατί παραδίδει ο ίδιος την Ελευθερία του και με την θέληση του γίνεται σκλάβος στην ηλεκτρονική δικτατορία του μετανθρώπου, την χειρότερη σκλαβιά που έχει βιώσει ποτέ η ανθρωπότητα, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες - οι πραγματικοί όχι αυτοί της τηλεόρασης που στοχευμένα και μεθοδικά , παραπλανούν τον κόσμο όπως έκαναν με τα εμβόλια. Αν υπάρχει ένας λόγος λοιπόν να ανοίξεις την τηλεόραση είναι για να κάνεις το αντίθετο από αυτό που σου προωθούν. 

Αυτά που νομίζαμε ότι θα λάβουν χώρα στο μακρινό μέλλον ήδη τα βιώνουμε. Ο Bill Gates δήλωσε: Έδωσα 200 εκατομμύρια δολάρια για να φέρω στον κόσμο την ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα. Ο Rishi Sunak έχει όλα τα εφόδια να ηγηθεί του κόσμου μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Η ηλεκτρονική ταυτότητα έρχεται στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο και ενω τα χαρτονομίσματα καταργούνται-σταδιακά- το ψηφιακό νόμισμα παρουσιάζεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα από τους εκτελεστές των σχεδίων της Νέας Τάξης (Ατζέντα 2030),  (πρωτόκολλο covid ,εμβόλια, ψηφιακό πιστοποιητικό, Σόδομα και Γόμορρα, όπλα στους νεοναζι του διεστραμμένου Ζελένσκυ, αποδυνάμωση των νησιών του Αιγαίου, Τέμπη δυστυχήματα σταθμαρχών, εγκληματική αστυνομική αμέλεια με αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη της ΑΕΚ ,φωτιές...)

Τι άλλο να κάνουν για να μην τους εμπιστεύεστε;;; Σκοπίμως άφησαν την Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αμπέλι, να καίγεται και το δημόσιο να παραμένει ένα μπάχαλο, για να σου πουν: «για την ασφάλεια σου, την εξυπηρέτηση σου και γενικά για το καλό σου (όπως με τα εμβόλια) πάρε υποχρεωτικά την ηλεκτρονική ταυτότητα». Το επιβάλλουν με φασιστικό τρόπο οι σύγχρονοι δωσίλογοι, κουκουλοφόροι- χωρίς κουκούλα- σε συνεργασία με τις πληρωμένες δημοσιογραφικές πόρνες της τηλεόρασης.

Προδοσίες από τον Έλληνα υπουργό των Εξωτερικών με απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας σε Έβρο, Θράκη, Αιγαίο , προμελετημένες φωτιές για ανεμογεννήτριες, μουσουλμανοποίηση της χώρας, δήθεν Κλιματική αλλαγή, περιορισμό των μετακινήσεων , επερχόμενη πείνα.

Εκβιασμός λοιπόν. Την ξέρουν καλά τη δουλειά τους , όπως έκαναν με τα εμβόλια.

Ή θα μείνεις έξω από μισθούς, Supermarket, νοσοκομεία, φάρμακα, πληρωμές, ταξίδια και όλες τις ανθρώπινες υπηρεσίες, ή θα τους προσκυνήσεις παίρνοντας την ψηφιακή σου ταυτότητα. Πρώτα σαν κάρτα και μετά αφού χάσεις όλες σου τις ελευθερίες, εξαρτημένος πλέον από τις αποφάσεις λίγων και καλά οργανωμένων θα οδηγηθείς σε σφράγισμα στο χέρι και στο μέτωπό, χάνοντας κάθε ανθρώπινη βούληση. Θα γίνεις ρομπότ σε μια ηλεκτρονική φυλακή.

Έτσι ξεκινά σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννου η σκλαβιά του αντιχρίστου στη γη όπως καταγράφει ο πολύ αγαπητός μας  Άγιος Παΐσιος σε ιδιόχειρο γράμμα του: «Τα σημεία των καιρών» (Το έγραψε με το δικό του χέρι μην μπορώντας κανείς να το αμφισβητήσει). Όσοι δεχθούν την κάρτα του πολίτη χάνουν την αιωνιότητα, όσοι πουν «Όχι» θα έχουν την προστασία του Θεού και θα κερδίσουν την αιωνιότητα.

Όσοι κοροϊδεύετε, δεν καταλάβατε γιατί «έφαγαν» τον Χριστόδουλο και γιατί πρέπει πάλι μονιασμένοι να ξεσηκωθούμε. Ξυπνήστε και με ανδρεία ψυχή και καρδιά αντισταθείτε , πριν να είναι πολύ αργά. Αν περιμένουμε να μας υπερασπιστούν οι δικαστές είμαστε γελασμένοι. Δεν το έκαναν επι μνημονίων, δεν το έκαναν επι covid δεν θα το κάνουν και τώρα. Όσο για την σημερινή διοίκηση της εκκλησίας είναι τόσο υποταγμένη στην πολιτική εξουσία ( όπως αποδείχτηκε στην περίοδο του covid που φτάνει σήμερα με τις αποφάσεις της να αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό ! Η ιερά σύνοδος του 1998 καταδικάζει την κάρτα του πολίτη αλλά η σημερινή ιερά σύνοδος θεωρεί τις ηλεκτρονικές ταυτότητες μη θεολογικό ζήτημα.

Άλλοι λένε, έτσι και αλλιώς είσαι φακελωμένος με το κινητό τηλέφωνο. Μόνο που το κινητό δεν είναι υποχρεωτικό, ενώ η ταυτότητα είναι υποχρεωτική. Χωρίς κινητό είσαι νόμιμος, χωρίς ταυτότητα δεν είσαι. Μπορείς να έχεις ένα από τα παλιά για συνομιλίες , ή ακόμα να το αφήσεις στο γραφείο σου, να πάρεις την παλιά σου ταυτότητα, μετρητά και να πας όπου θέλεις, να είσαι νόμιμος, χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Είναι πιο ξεκάθαρο και από τον covid. Τότε η υποχρεωτικότητα ήταν για την δήθεν επικινδυνότητα του ανεμβολιαστου να κολλήσει τον εμβολισμένο. Τώρα ; Τι σε νοιάζει αν έχω την παλιά ταυτότητα και την επιβάλλεις ;

Ξεσηκωθείτε Έλληνες, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την παγκόσμια ηλεκτρονική φυλακή που απειλεί να καταπιεί όλο τον κόσμο, μην τους φοβάστε ,αν λάβουμε υπόψιν ότι οι αντιφρονούντες γενικά όπως αποδείχθηκε με τον covid είμαστε εκατομμύρια τώρα με τις ταυτότητες είμαστε πιό πολλοί... τι θα μας κάνουν λοιπόν;;; θα μας κλείσουν φυλακή;;; που να βρουν τόσες φυλακές;;; Τίποτα δεν θα γίνει, θα αναγκαστούν να πάρουν το μέτρο πίσω όπως έγινε στην Αγγλία και στην Ελβετία. Αντισταθειτε λοιπόν διώξτε τον φόβο από την καρδιά σας και να έχετε ελπίδα ,έχουμε χρέος απέναντι στους προγόνους μας που δεν προσκύνησαν και έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία, καθώς και στις επόμενες γενιές που έρχονται .

Και για να πάρουμε θάρρος και δύναμη ας θυμηθούμε τα λόγια του γέρου τοῦ Μοριά : [...Όχι τα κλαδιά να μας κόψης, όχι τα δέντρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες, μόνον πέτρα απάνω στην πέτρα να μη μείνει, ημείς δεν προσκυνούμεν. ]

Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος - Χειρουργός οδοντίατρος -εμφυτευματολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.